Welkom op de website van harmonie K&S / Wij nodigen je uit de website door te nemen om een indruk van K&S te krijgen / K&S is een kleine vereniging en kan versterking gebruiken. Hoorn, trombone, tuba / bariton, bas / soesafoon zijn ondervertegenwoordigd. Daarnaast zijn klarinetten ook meer dan welkom!

Muziek maken maakt je slim, creatief en je leert goed samenwerken met anderen.

 

blokfluitgroep

 

Maak ook kennis met muziek en neem een kijkje bij K&S. De eerste drie lessen zijn gratis. Kinderen vanaf 6 jaar kunnen zich aanmelden. Kinderen vanaf 8 jaar kunnen kiezen voor de vooropleiding blokfluit of direct de stap naar een harmonie instrument maken.

 

 

 

Het spelen in de blokfluitgroep geeft een perfecte vooropleiding voor het spelen van een instrument in een orkest. Onder de enthousiaste leiding van Lisa en Anne Nowee lukt het vaak al na een paar lessen echt muziek te maken. Al snel kan worden meegespeeld met muziek op CD of met het B (jeugd)orkest van de vereniging. De lessen zijn eens per week, een half uur per les. Daarnaast worden allerlei gezellige activiteiten georganiseerd.

 

 

 

Speel je al een instrument en ben je op zoek naar een leuk team? Dan ben je natuurlijk altijd van harte welkom.

 

Een les of orkestrepetitie bezoeken kan ook: elke vrijdagavond.

 

Blokfluitles

: tussen 17.00 – 18.00 uur

B (beginners)-orkest

: 18.15 – 19.15 uur

A-orkest

: 19.30 – 21.30 uur

 

 

 

Tijdens de orkestrepetities is het ook altijd mogelijk een instrument te proberen, om te kijken wat bij je past. Er wordt gerepeteerd in het verenigingsgebouw van K&S: ’t Bloashoes aan de Bookholtlaan 9 te Losser (links naast zwembad Brilmansdennen).