• K&S

  • K&S Clubgebouw

  • K&S: Logo

  • K&S

Welkom op de website van harmonie K&S / Wij nodigen je uit de website door te nemen om een indruk van K&S te krijgen / K&S is een kleine vereniging en kan versterking gebruiken. Hoorn, trombone, tuba / bariton, bas / soesafoon zijn ondervertegenwoordigd. Daarnaast zijn klarinetten ook meer dan welkom!
“SponsorKliks,

Toegevoegd op zaterdag 7 februari 2015

2015 sterrengala01

Met de opening van het Losserse Sterrengala in sporthal De Fakkel, op zaterdag 31 januari, heeft het A-orkest het 90-jarig jubileumjaar afgetrapt. ’s Middags vond de soundcheck plaats en om 19.30 uur was het showtime.

Met een flashmob op “Smoke on the water” van Deep Purple beklom het orkest het fantastische podium. Hierna was het tijd voor een 20 minuten durende medley van bekende popmelodiën. Hierbij valt te denken aan nummers van Meatloaf, Queen, Simon & Garfunkel en Elvis.
Voor het publiek, ongeveer 900 mensen, was dit optreden om enerzijds te genieten van een harmonie zoals ze dit niet kennen en anderzijds was er gelegenheid om een praatje met elkaar te kunnen maken.

Na het optreden van het orkest kwam de carnavalsprins met zijn gevolg binnen. Daarna was de slagwerkgroep van K&S aan de beurt om hun zuid-Amerikaanse ritmes de zaal in te slingeren...

K&S heeft zich van een geweldige kant laten zien!

 

 

2015 sterrengala02

2015 sterrengala03

2015 sterrengala04

2015 sterrengala05