• K&S

  • K&S Clubgebouw

  • K&S: Logo

  • K&S

Welkom op de website van harmonie K&S / Wij nodigen je uit de website door te nemen om een indruk van K&S te krijgen / K&S is een kleine vereniging en kan versterking gebruiken. Hoorn, trombone, tuba / bariton, bas / soesafoon zijn ondervertegenwoordigd. Daarnaast zijn klarinetten ook meer dan welkom!
“SponsorKliks,

Toegevoegd op zaterdag 16 augustus @ 20.45 uur

 

Muziek maken maakt je slim, creatief en leert je goed samenwerken met anderen.

Maak ook kennis met muziek en neem een kijkje bij K&S. De algemene muziekvereniging start op 22 augustus weer met nieuwe blokfluitgroepen. De eerste drie lessen zijn gratis. Kinderen vanaf 6 jaar kunnen zich aanmelden. Kinderen vanaf 8 jaar kunnen kiezen voor de vooropleiding blokfluit, of direct de stap naar een harmonie instrument maken.

Het spelen in de blokfluitgroep geeft een perfecte vooropleiding voor het spelen van een instrument in een orkest. Onder de enthousiaste leiding van Laura Brunink en Anne Nowee lukt het vaak al naar een paar lessen echt muziek te maken. Al snel kan worden meegespeeld met muziek op CD of met het B (jeugd)orkest van de vereniging. De lessen zijn eens per week, een half uur per les. Daarnaast worden allerlei gezellige activiteiten georganiseerd.

Speel je al een instrument en ben je op zoek naar een leuk team? Dan ben je natuurlijk altijd van harte welkom.

 

Neem voor meer informatie contact op met Steven Uuldriks, T 06 42 48 97 81, info@kunstenstrijd-losser.nl of kijk op knopje ‘Organisatie’ en ‘Blokfluit’. Een les of orkestrepetitie bezoeken kan ook, vanaf 22 augustus elke vrijdagavond.

·         Blokfluitles: tussen 17.00 – 18.00 uur

·         B (beginners)-orkest: 18.15 – 19.15 uur

·         A-orkest: 19.30 – 21.30 uur

 

Tijdens de orkestrepetities is het ook altijd mogelijk een instrument te proberen, om te kijken wat bij je past. Er wordt gerepeteerd in het verenigingsgebouw van K&S: ’t Bloashoes aan de Bookholtlaan 9 te Losser (links naast zwembad Brilmansdennen).