• K&S

  • K&S Clubgebouw

  • K&S: Logo

  • K&S

Welkom op de website van harmonie K&S / Wij nodigen je uit de website door te nemen om een indruk van K&S te krijgen / K&S is een kleine vereniging en kan versterking gebruiken. Hoorn, trombone, tuba / bariton, bas / soesafoon zijn ondervertegenwoordigd. Daarnaast zijn klarinetten ook meer dan welkom!
“SponsorKliks,

Toegevoegd zondag 22 juni om 18.00 uur

 

Op zaterdag 21 juni heeft het B-orkest deelgenomen aan het Jeugdorkesten Festival (JOF) in Almelo. Tijdens dit goed georganiseerde festival spelen meer dan tien orkesten uit diverse plaatsen en worden door een jury beoordeeld.

JOF2014 inspelen

Om 14.00 uur vertrok een kleine stoet vanaf het clubgebouw richting Almelo. Daar aangekomen was er een eigen kamer gereserveerd voor het uitpakken van de instrumenten. Vervolgens werden we begeleid naar de inspeelkamer.

Vijf minuten voor aanvang werden we netjes opgehaald door onze begeleider om ons op de gang op te stellen voor het aankomende optreden. In het clubgebouw hadden we al goed geoefend hoe we het best konden opkomen en dit ging dan ook zeer vloeiend.

Na het inspeelwerk ‘Appalachian Trail’ werden ‘Happy Groove’ en ‘Fast Food’ gespeeld. De laatste twee werden dus door de jury beoordeeld. De jury, o.a. bestaande uit componist Ivo Kouwenhoven, gaven dirigent Frank een dikke pluim voor de klank en de keuze van de muziekstukken. Uiteraard zijn er ook punten van aandacht benoemd. Daar kunnen we wat mee!

JOF2014 concert

Uiteindelijk waren we om 16.30 uur weer terug in Losser en kunnen terugkijken op een leuke en gezellige middag.