• K&S

  • K&S Clubgebouw

  • K&S: Logo

  • K&S

Welkom op de website van harmonie K&S / Wij nodigen je uit de website door te nemen om een indruk van K&S te krijgen / K&S is een kleine vereniging en kan versterking gebruiken. Hoorn, trombone, tuba / bariton, bas / soesafoon zijn ondervertegenwoordigd. Daarnaast zijn klarinetten ook meer dan welkom!
“SponsorKliks,

toegevoegd op zondag 30 maart @ 21.00 uur

 

huldiging Richard 25 jaar lidMuziekvereniging Kunst en Strijd (K&S) heeft zondag 30 maart haar voorjaarsconcert gegeven. Naast optredens van het B- en A-orkest van de vereniging, was er ook een bijzondere huldiging. Richard Bosma is gehuldigd voor zijn 25-jarig lidmaatschap van de vereniging. Uit handen van voorzitter Alwin Wullink ontving hij hiervoor een oorkonde met speld als waardering.
 
Als jonge tiener is Richard lange tijd trombonespeler geweest in het orkest. Enkele jaren geleden heeft hij de overstap gemaakt naar de bas. Om dit goed te kunnen, is hij opnieuw begonnen met het volgen van lessen aan de muziekschool.
 
Naast het spelen in het orkest, is Richard ook actief op allerlei andere vlakken binnen de vereniging. Zo heeft hij van 1997 - 2006 in het bestuur gezeten als verantwoordelijke voor het gebouwenbeheer. Ook nu nog kan de vereniging een beroep op hem doen als er klussen geklaard moeten worden. Het verenigingsgebouw wordt intensief gebruikt. Richard zorgt ervoor dat iedereen gebruik kan maken van een schoon gebouw. 
En bij het ophalen van het oud papier is Richard ook vanaf het eerste uur aanwezig. Een goede kracht die de vereniging voorlopig nog niet wil missen. 
 
Hoewel Richard sinds enkele jaren geen actief spelend lid meer is, blijft hij actief voor de vereniging en kan de vereniging vaak een beroep op hem doen bij de straatoptredens van de vereniging. De vereniging hoopt uiteraard dat het muziek maken ooit weer zo gaat kriebelen, dat hij weer wekelijks mee repeteert bij de orkestrepetities.