• K&S

  • K&S Clubgebouw

  • K&S: Logo

  • K&S

Welkom op de website van harmonie K&S / Wij nodigen je uit de website door te nemen om een indruk van K&S te krijgen / K&S is een kleine vereniging en kan versterking gebruiken. Hoorn, trombone, tuba / bariton, bas / soesafoon zijn ondervertegenwoordigd. Daarnaast zijn klarinetten ook meer dan welkom!
“SponsorKliks,

Toegevoegd op 2 maart 2014 @ 9.00 uur

 

Dit jaar was de Losserse optocht op zaterdag 1 maart. De marcherende leden van K&S deden weer goed hun best om de club goed te presenteren. Zoals reeds aangekondigd in het vorige bericht (zie hieronder) liep K&S op nummer 76. Het was droog, het was zacht (een graad of 9) en er was veel volk op de been…. alle ingrediënten voor een gezellige optocht waren aanwezig.

Voor het eerst sinds jaren heeft K&S een kleine slagwerkgroep gepresenteerd. Zij speelden afwisselend de gebruikelijke drummarsmuziek met swingende samba-muziek. Gezien de her en der geziene swingende bewegingen in het publiek, speelt K&S hier in op een behoefte.

 

2014 carnavallosser

 

Uiteraard speelde het orkest de ouderwetse carnavalskrakers zoals ‘Heidewietska’, ‘Oh, wat ben je mooi’ en nog veel meer…..

Het was een mooie optocht!