• K&S

  • K&S Clubgebouw

  • K&S: Logo

  • K&S

Welkom op de website van harmonie K&S / Wij nodigen je uit de website door te nemen om een indruk van K&S te krijgen / K&S is een kleine vereniging en kan versterking gebruiken. Hoorn, trombone, tuba / bariton, bas / soesafoon zijn ondervertegenwoordigd. Daarnaast zijn klarinetten ook meer dan welkom!
“SponsorKliks,

Gezocht: (aanstormend) muziektalent

Start nieuwe blokfluitgroep K&S

Muziek maken maakt je slim, creatief en leert je goed samenwerken met anderen.

Maak ook kennis met muziek en neem een kijkje bij K&S. De algemene muziekvereniging Kunst & Strijd start binnenkort weer met nieuwe blokfluitgroepen. De eerste drie lessen zijn gratis. Kinderen vanaf 6 jaar kunnen zich aanmelden. Kinderen vanaf 8 jaar kunnen kiezen voor de vooropleiding blokfluit, of direct de stap naar een harmonie instrument maken.

Het spelen in de blokfluitgroep geeft een perfecte vooropleiding voor het spelen van een instrument in een orkest. Al snel kan worden meegespeeld met muziek op CD of met het B (jeugd)orkest van de vereniging. De lessen zijn eens per week, een half uur per les. Daarnaast worden allerlei gezellige activiteiten georganiseerd.

Mensen die al een instrument bespelen en op zoek zijn naar een leuk team, zijn altijd van harte welkom als orkestlid.

Neem voor meer informatie contact op met Steven Uuldriks, T 06 42 48 97 81, E: info@kunstenstrijd-losser.nl

Een les of orkestrepetitie bezoeken kan ook, elke vrijdagavond.

Blokfluitles: tussen 17.00 – 18.00 uur

B (beginners)-orkest: 18.15 – 19.15 uur

A-orkest: 19.30 – 21.30 uur

Tijdens de orkestrepetities is het ook altijd mogelijk een instrument te proberen, om te kijken wat bij je past. Er wordt gerepeteerd in het verenigingsgebouw van K&S: ’t Bloashoes aan de Bookholtlaan 9 te Losser (links naast zwembad Brilmansdennen).