• K&S

  • K&S Clubgebouw

  • K&S: Logo

  • K&S

Welkom op de website van harmonie K&S / Wij nodigen je uit de website door te nemen om een indruk van K&S te krijgen / K&S is een kleine vereniging en kan versterking gebruiken. Hoorn, trombone, tuba / bariton, bas / soesafoon zijn ondervertegenwoordigd. Daarnaast zijn klarinetten ook meer dan welkom!
“SponsorKliks,

Toegevoegd op maandag 9 september 2013 @ 21.30 uur

2013kampEindelijk kwam een eind aan een tijd van voorbereiden….. het kamp kon op vrijdag 6 september dan echt beginnen.  Na een flinke regenbui vertrok de groep richting het Duitse Elbergen.

Dertig enthousiastelingen installeerden zich en hoorden dat de politie hen tijden het kamp wilden inzetten om de moord op F. Uuldriks op te lossen. Er waren hints te krijgen door spelletjes goed op te lossen. Natuurlijk kon er ook gezellig gegeten en gekletst worden, vooral bij het kampvuur.

Zaterdag was het weer prima genoeg om buiten allerlei waterspellen en eierspellen te doen. Na de barbecue was het tijd voor de bonte avond. Velen traden op, variërend van cabaret, dans tot de quiz ‘de jongens tegen de meisjes’. Het kampvuur viel helaas letterlijk in het water, maar dat drukte de gezelligheid natuurlijk niet. Met muziekspellen, het kijken van een film en suikerspin eten was het nog lang gezellig in Elbergen.

De wind en regen hielden de hele nacht aan en ook zondagochtend regende het hard. Onze Duitse partners lieten al op tijd weten dat ons kermisconcert (in de buitenlucht) niet door zou gaan. De kampdeelnemers konden rustig wakker worden tijdens het ontbijt en alle concertdeelnemers werden gebeld om te melden dat ze de ochtend vrij hadden. Jammer van het repeteren, maar het is niet anders. De kampdeelnemers hebben zich nog prima weten te vermaken met een vossenjacht en uiteindelijk werd het tijd om weer terug te gaan naar Losser.

Om 16.00 uur was iedereen weer terug en was een fantastisch en gezellig kampweekend ten einde.