• K&S

  • K&S Clubgebouw

  • K&S: Logo

  • K&S

Welkom op de website van harmonie K&S / Wij nodigen je uit de website door te nemen om een indruk van K&S te krijgen / K&S is een kleine vereniging en kan versterking gebruiken. Hoorn, trombone, tuba / bariton, bas / soesafoon zijn ondervertegenwoordigd. Daarnaast zijn klarinetten ook meer dan welkom!
“SponsorKliks,

Toegevoegd op woensdag 5 juni 2013 @ 11.30 uur

Persbericht van de muziekschool

logo muziekschool

LOSSER: De jaarlijkse OPEN DAG van muziekschool "De Sleutel" het Centrum aan de Diepenbrocklaan 41 te Losser vindt plaats op zaterdag 8 juni van 10 uur tot 12.00 uur.

 

 

 

 

 

OPEN DAG 10.00-12.00 UUR

Ouders, kinderen en andere belangstellenden kunnen tijdens de Open Dag vrij alle leslokalen binnenlopen. Er worden demonstraties gegeven en de kinderen kunnen alle instrumenten uitproberen. De mogelijkheid bestaat om in overleg een proefles te nemen. Verder is er volop gelegenheid om met docenten overleg te plegen en informatie in te winnen ten aanzien van instrumenten, lessen en de mogelijkheden daarvan. De muziekschool werkt alleen met professionele musici en is aangesloten bij branchevereniging Kunstconnectie. De muziekschool biedt de inwoners van Losser, waaronder veel leerlingen van de plaatselijke muziekverenigingen, kwalitatief hoogwaardig muziekonderwijs.

Voor de stoomcursus “Samen op Weg naar een Instrument” leerlingen en hun ouders is het belangrijk zich te oriënteren op de mogelijkheden die de muziek­school na het voorbereidend instrumentaal onderwijs biedt. Ook ten aanzien van de aankoop van een instrument kan men zich laten informeren. Zij krijgen dan ook de gelegenheid om vanaf 9.30 uur tot 10.00 uur een rondje langs alle instrumenten te maken en deze uit te proberen. Uiteraard geldt dat vanaf 10.00 uur voor alle belangstellenden.

Bijzonder welkom zijn ook de kinderen die deel hebben genomen aan de projecten “Ik GA VOOR MUZIEK” en “ZIN IN ANDERE MUZIEK”. Zij hebben met deze projecten al even kunnen proeven hoe leuk het is om samen muziek te maken en kunnen op deze Open Dag nog eens kennis maken met alles wat de muziekschool te bieden heeft. En natuurlijk kunnen ze zich dan ook aanmelden voor het volgende schooljaar.

Voor volwassenen wil de muziekschool maatwerk gaat leveren.

Naast de normale instrumentale lessen ook de korte cursussen, zoals 55+ en Muziek Op Maat (folders aanwezig). Daarnaast wil de muziekschool ook voor volwassenen meer lesvormen gaan aanbieden. Aarzel dus niet en vraag naar de mogelijkheden.

Er is altijd wel een vorm van les te vinden die aansluit bij uw wensen.

In de hal stands van de muziekverenigingen. Zij kunnen u alles vertellen over hun vereniging en de mogelijkheden.

Ook de stand van de muziekschool zelf met informatie over alle mogelijkheden die de muziekschool biedt kunt u hier vinden.

Uiteraard wordt dit alles opgeluisterd met muziek.

Loop binnen en laat u overtuigen, muziek maakt slim!