• K&S

  • K&S Clubgebouw

  • K&S: Logo

  • K&S

Welkom op de website van harmonie K&S / Wij nodigen je uit de website door te nemen om een indruk van K&S te krijgen / K&S is een kleine vereniging en kan versterking gebruiken. Hoorn, trombone, tuba / bariton, bas / soesafoon zijn ondervertegenwoordigd. Daarnaast zijn klarinetten ook meer dan welkom!
“SponsorKliks,

blokfluitToegevoegd op maandag 22 april 2013 @ 22.00 uur

Ontdek het muzikale talent van uw kind!

Wilt u uw kind naast sport ook een andere hobby bieden? Probeer dan 3 gratis proeflessen blokfluitspelen! Bij K&S (naast Zwembad Brilmansdennen) kunnen kinderen vanaf 6 jaar beginnen in de blokfluitgroep. Op speelse wijze worden de eerste muzikale beginselen aangeleerd.

Denk aan: noten lezen, maatverdeling en het aanleren van de eerste muzikale leestekens. Daarbij wordt meteen echt muziek gemaakt op de blokfluit met herkenbare kinderliedjes. Ook wordt regelmatig opgetreden met het B-orkest van K&S, wat de kinderen doorgaans heel “vet cool” vinden en wat hen leert om voor een groep op te treden. Door op de blokfluit te beginnen, wordt de overstap naar een muziekinstrument makkelijker. Er is namelijk al veel aangeleerd.

Na de drie gratis proeflessen, kan worden besloten lid te worden. Dit kost slechts €7,50 per maand. Er is wekelijks een half uur les en daarnaast worden allerlei gezellige activiteiten georganiseerd. Bovendien maakt muziek maken slim, creatief en leer je goed samenwerken met anderen. Kortom, probeer de proeflessen en ervaar het zelf!

Repetitietijden: vrijdag tussen 17 tot 20 uur

Door Lisa en Anne Nowee, Steven Uuldriks

Meld je aan voor drie proeflessen via e-mail of bel Steven 06 42 48 97 81