• K&S

  • K&S Clubgebouw

  • K&S: Logo

  • K&S

Welkom op de website van harmonie K&S / Wij nodigen je uit de website door te nemen om een indruk van K&S te krijgen / K&S is een kleine vereniging en kan versterking gebruiken. Hoorn, trombone, tuba / bariton, bas / soesafoon zijn ondervertegenwoordigd. Daarnaast zijn klarinetten ook meer dan welkom!
“SponsorKliks,

2013palmpasenToegevoegd op maandag 25 maart 2013 @ 21.00 uur

Palmpasen 2013 viel op zondag 24 maart. Wie denkt dat je dan al volop in de lente zit, komt dit jaar bedrogen uit. Het kwik kwam amper boven het vriespunt uit en het vervelendste was de ijzige harde wind. Deze wind maakte gevoelstemperaturen van -15 tot -20 graden mogelijk. (zie plaatje weersverwachting)

Bikkels dat we zijn, was dit geen reden om ons terug te trekken! Een groep van bijna 30 muzikanten reed omstreeks 11.15 uur richting Hengelo. Om 12 uur startte de palmpaasoptocht met een orkest in burgerkleding…. J

De kou heeft het bestuur namelijk wel doen besluiten niet in uniform te spelen. Zodoende kon iedereen zich voldoende dik aankleden. Dat was met uniform niet mogelijk.

Na korte, maar winderige, rondgang was het tijd voor een drankje en een stuk krentenwegge. Omstreeks half 2 waren we weer terug bij het clubgebouw.

Hopelijk is het volgend jaar een stuk warmer!