• K&S

  • K&S Clubgebouw

  • K&S: Logo

  • K&S

Welkom op de website van harmonie K&S / Wij nodigen je uit de website door te nemen om een indruk van K&S te krijgen / K&S is een kleine vereniging en kan versterking gebruiken. Hoorn, trombone, tuba / bariton, bas / soesafoon zijn ondervertegenwoordigd. Daarnaast zijn klarinetten ook meer dan welkom!
“SponsorKliks,

2013griezeltocht

Toegevoegd op maandag 25 maart 2013 @ 20.30 uur

Onder toeziend oog van de ledenwerf- & activiteitencommissie hebben een aantal jeugdleden, te weten Romé Oonk, Marte Mobach, Lisa Nowee en Jurian Visscher, een griezeltocht georganiseerd.

 

Op zaterdagavond 23 maart was het dan zo ver. Circa 25 jeugdleden met vriendjes en vriendinnetjes namen deel aan deze ijskoude tocht.

Via het kerkhof richting Denekamperdijk, dan via het fietspad achter de voetbalvelden en de atletiekbaan langs de paasvuurplek om vervolgens rechtsaf het bos in te duiken richting het clubgebouw. Geen grote afstand, maar met alle schrikacties en uit te voeren opdrachten was het al snel half negen.

Daarna was het tijd voor een chipje, borrelnootje en een drankje. Met een stoelendans werd deze gezellige avond afgesloten.

 

Voor herhaling vatbaar!