• K&S

  • K&S Clubgebouw

  • K&S: Logo

  • K&S

Welkom op de website van harmonie K&S / Wij nodigen je uit de website door te nemen om een indruk van K&S te krijgen / K&S is een kleine vereniging en kan versterking gebruiken. Hoorn, trombone, tuba / bariton, bas / soesafoon zijn ondervertegenwoordigd. Daarnaast zijn klarinetten ook meer dan welkom!
“SponsorKliks,

saller1kleinToegevoegd op vrijdag 22 maart 2013 @ 8.30 uur

Het bestuur van de basisschool De Saller vroeg circa twee weken geleden K&S het open huis van een muzikaal kleurtje te voorzien. Dit zou dan plaatsvinden op woensdag 20 maart tussen 12 uur en half één. Niet echt een tijdstip om een fatsoenlijk orkest bij elkaar te krijgen.

 

Echter, K&S heeft vijf blokfluitleden die leerling zijn op De Saller. Derhalve een goed moment deze jonge muzikanten in de spotlight te zetten. Zo gezegd, zo gedaan: Carla, Louis, Frans, Lisa, Michael, Meta, Jacky, Steven en Mendy waren in de gelegenheid de blokfluiters te ondersteunen.

Tot tweemaal toe werd de ‘blokfluit rock’ gespeeld en tot twee keer toe ging het dak er af. Onder toeziend oog van o.a. de Losserse Burgemester, werd enthousiast door het publiek mee geklapt.

Een groot succes en de blokfluiters kregen massaal een ‘high five’ van hun klasgenootjes.

K&S heeft zich prima in de kijker gespeeld!

saller2klein