• K&S

  • K&S Clubgebouw

  • K&S: Logo

  • K&S

Welkom op de website van harmonie K&S / Wij nodigen je uit de website door te nemen om een indruk van K&S te krijgen / K&S is een kleine vereniging en kan versterking gebruiken. Hoorn, trombone, tuba / bariton, bas / soesafoon zijn ondervertegenwoordigd. Daarnaast zijn klarinetten ook meer dan welkom!
“SponsorKliks,

Toegevoegd op zondag 10 maart 2013 @ 18.30 uur

HermanZandhuisZondag 10 maart stond voor K&S in het teken van het concert bij Heijdemann te Losser. Om 10.30 uur beet het B-orkest het spits af met muziekstukken die iedereen wel kent: Ik ben Mega Mindy, The K3 Hit Mix, Funky town en Rolling in the Deep.

Daarna was het de beurt aan de jongste leden van K&S op hun blokfluit. Zelfs leerlingen die nog maar enkele weken les hebben, konden al een mooi deuntje meespelen! Het klarinetkwartet liet ook van zich horen, met o.a. The Pink Panther en The Entertainer.

 

Na de pauze was het de beurt aan het A-orkest, waarbij het orkest vaak de rol van solistenbegeleider op zich nam. Voor zowel solist als orkest een spannende gebeurtenis. Romé Oonk beet met de solo Spanish Dance het spits af, gevolgd door Ingmar Unland die bij Sandpaper ballet een solo op schuurpapier vertolkte!

De solo’s werden afgesloten tijdens The Balcan Clarinet met solo voor Ada Uuldriks en Der Alte Dessauer met solo voor trompettist Steven Uuldriks. Het concert beleefde de finale met alle muzikanten van vandaag. Met in de hoofdrol de blokfluiters, werd the Recorder Rock gespeeld, begeleidt door het A- en B-orkest.

We kunnen met trots terugkijken op een mooi concert.