• K&S

  • K&S Clubgebouw

  • K&S: Logo

  • K&S

Welkom op de website van harmonie K&S / Wij nodigen je uit de website door te nemen om een indruk van K&S te krijgen / K&S is een kleine vereniging en kan versterking gebruiken. Hoorn, trombone, tuba / bariton, bas / soesafoon zijn ondervertegenwoordigd. Daarnaast zijn klarinetten ook meer dan welkom!
“SponsorKliks,

oliebollen2012 Toegevoegd op zondag 30-12-2012 @ 20.30 uur.

Zondag 30 december stond voor een groep K&S-ers weer in het teken van de oliebollenactie. In de afgelopen weken hebben Jacky, Michèlle, Willy Wullink, Alwin en Ada in totaal 3085 kniepertjes gebakken. De 30e was het de beurt aan de oliebollen. 

Vanaf 7.00 uur waren Louis, Alwin, Jan en Ada aan de slag. Twee stroomstoringen leken roet in het eten te gooien, maar uiteindelijk konden om 9.00 uur dan toch de eerste oliebollen uit de frituur gehesen worden. Bakker Jan kreeg versterking van Meta, zodat flink doorgebakken kon worden. Alle hand- en spandiensten van beslag tot kant en klare bestelling werden verzorgd door Louis, Alwin en Ada.

Vanaf 13.00 uur was een flinke bezorgploeg aanwezig: Maarten, Romé, Marte, Lisa, Anne, Jamie en Jamie, Laura, Jacky, Pim, Steven, Bart en Tom gingen op pad. Aan het einde van de dag kon 600 euro opbrengst geteld worden. Alle bestellers / bakkers / bezorgers: bedankt! En natuurlijk onze dank aan PLUS van Marle voor de korting op de inkoop en Jassies transport voor het beschikbaar stellen van hun locatie voor het bakken!!