• K&S

  • K&S Clubgebouw

  • K&S: Logo

  • K&S

Welkom op de website van harmonie K&S / Wij nodigen je uit de website door te nemen om een indruk van K&S te krijgen / K&S is een kleine vereniging en kan versterking gebruiken. Hoorn, trombone, tuba / bariton, bas / soesafoon zijn ondervertegenwoordigd. Daarnaast zijn klarinetten ook meer dan welkom!
“SponsorKliks,

Toegevoegd op maandag 28 september 2015

In het weekend van vrijdag 25 tot en met zondag 27 september is de jeugd weer op kamp geweest. Dit jaar voor het eerst in jaren naar een nieuwe locatie: Elbergen werd ingeruild voor Haaksbergen!

De locatie was dik in orde: gelegen aan een leuk bos, voorzien van een flinke kampvuurplek en in het gebouw waren de voorzieningen ook redelijk voor elkaar. Met een eigen geluidsinstallatie, gekoppeld aan een laptop en beamer, waren alle geluids- en filmmogelijkheden tip top geregeld.

 

kampploeg

 

De kampcommissieleden (Alwin, Anne, Laura, Lisa, Rhea) hadden flink inkopen gedaan, waardoor de deelnemers niet hoefden te vrezen voor honger of uitdroging. Tevens hadden zij veel verschillende spelletjes en activiteiten voorbereid: de tijd vloog voorbij en er was nauwelijks tijd om naar bed te gaan…… JJ

Pluspunt was dat de weersgoden goed meewerkten: het zonnetje scheen regelmatig, geen regen!

Al met aal een supergeslaagd kampweekend!