• K&S

  • K&S Clubgebouw

  • K&S: Logo

  • K&S

Welkom op de website van harmonie K&S / Wij nodigen je uit de website door te nemen om een indruk van K&S te krijgen / K&S is een kleine vereniging en kan versterking gebruiken. Hoorn, trombone, tuba / bariton, bas / soesafoon zijn ondervertegenwoordigd. Daarnaast zijn klarinetten ook meer dan welkom!
“SponsorKliks,

toegevoegd op zondag 31 mei 2015

Binnenkort staan de praktijkexamens muziek voor de deur. Voor vele muzikanten een spannend moment. Drie leden van het Losserse K&S (Kunst & Strijd) hebben naast een regulier programma gekozen voor examenonderdelen met orkestbegeleiding. Zondagmiddag 7 juni is het examenconcert te bezoeken.

Marte Mobach speelt de solowerken Clarinet Concerto en Ebony Fantasy voor haar D-examen klartinet. Haar jongere zus Minke Mobach doet dit jaar C-examen dwarsfluit. Zij brengt het Adagietto for Flute ten gehore. Saxofiniste Romé Oonk verzorgt een solo-optreden met Concerto for Alto Saxophone and Band als onderdeel van haar D-examen.

De leden van K&S worden tijdens de solowerken begeleid door het A-orkest van hun eigen vereniging, onder leiding van Frank Uuldriks.

Publiek is tijdens het concert van harte welkom. Het concert is gratis te bezoeken en begint om 15.00 uur in de Muziekschool van Losser, Diepenbrocklaan 41.