Archief 2010

Posted @ 21-12-2010 / 19.45 uur

Oliebollen- en kniepertjesactie

Muziekvereniging Kunst & Strijd houdt op 30 december a.s. haar jaarlijkse oliebollen- en kniepertjesactie.
De prijzen bedragen: 10 oliebollen voor 4 euro, 10 krentenbollen voor 4,50 euro, en een zakje met 25 kniepertjes voor 3 euro.

Bestellingen kunnen tot en met 29 december worden gemaild naar info@kunstenstrijd-losser.nl of bel met Ada Uuldriks, tel. 06 24 60 08 04. U kunt bij uw bestelling doorgeven of u de bestelling afhaalt of bezorgd wil hebben.
Afhalen kan op 30 december tussen 12.00 en 17.00 uur bij garagebedrijf Jassies, Leusinkweg 15 te Losser. Vanaf 13.00 uur wordt door leden van de vereniging ook bezorgd.

Posted @ 19-12-2010 / 19.15 uur

Kerstmarkt Losser

Evenals in 2009 vond de Losserse Kerstmarkt plaats onder barre winterse omstandigheden. Het vroor weer flink (ruim vier graden) en het was dus oppassen voor bevroren muziekinstrumenten.
Het verschil met vorig jaar was dat de ijzig snijdende wind afwezig was. Hierdoor was het veel beter vol te houden. Tuurlijk, iedereen had last van koude vingers en tenen. Maar het was haast aangenaam musiceren ten opzichte van vorig jaar.

Gelukkig waren er daardoor ook meer mensen in het centrum. Hierdoor ontstond zo waar een gezellige sfeer. Het orkest - bestaande uit A- en B-orkestleden - heeft op drie verschillende locaties gespeeld. Tussendoor was er ook nog gelegenheid voor het eten van een oliebol!

K&S heeft zich wederom van de goede kant laten zien (en horen)!!

Posted @ 27-11-2010 / 11.00 uur

Sinterklaas bezoekt K&S

Hoewel K&S Sinterklaas dit jaar geen groot concert konden aanbieden, was hij toch bereid een bezoek te brengen. Vrijdag 26 november was het dan zover.

De blokfluitleden hadden nog wat geoefend en daarna lekker chocolademelk of wat anders gedronken. Tijdens het spelen daarna schrokken ze erg van een gooi van pepernoten en snoep. De twee pieten waren al binnen geslopen, maar waren helemaal Sinterklaas vergeten!

Toen ook hij met gezang werd onthaald werd iedereen naar voren geroepen en hebben ze allemaal mooie muziek aan de Sint laten horen. Het werd een gezellig spektakel. Iedereen kreeg veel strooigoed, een lekkere chocoladeletter en een cadeautje.

We hopen dat de Sint ook volgend jaar weer een bezoek zal brengen!

Posted @ 21-11-2010 / 21.00 uur

Vlooienmarkt

Zaterdag 20 november 2010 was het weer zover: de activiteiten- en ledenwerfcommissie nam deel aan de vlooienmarkt in de Expohallen in Hengelo. Diverse leden hebben spullen ingezameld en het was een geweldig grote hoeveelheid. Zelfs zoveel dat de beveiliging daar - begrijpelijk - een paar keer een opmerking over heeft moeten maken...

Steven en Bart waren van de partij met het uitladen van de spullen. Daarna hebben Jan, Jacky, Michèlle en Ada de hele dag hun best gedaan zoveel mogelijk te verkopen. Het resultaat: vier vermoeide mensen, maar een mooie opbrengst!

Posted @ 14-11-2010 / 10.00 uur

Najaarsconcert

Zaterdagavond, 13 november, 19.00 uur. De NL Hervormde kerk te Losser vormt het podium voor optredens van de algemene muziekvereniging Kunst & Strijd. Alle onderdelen van de vereniging geven acte de presence.

Zo waagde het B-orkest zich onder leiding van dirigent Frank Uuldriks aan de Rattenvanger van Hamelen, onder begeleiding van verteller Hans Berkhout.
Het A-orkest speelde onder dezelfde leiding en begeleiding het sprookje van Rapunzel. Naast Rapunzel kwamen ook bekende klanken langs uit films als The Mask of Zorro, Dances with wolves en The Good, the Bad and the Ugly.
De blokfluitgroep verzorgde onder leiding van Rianne Damhuis en Mendy ten Veen ook een optreden. Een gezamenlijk optreden van de blokfluitgroep en de beide orkesten vormde een spetterend einde van het concert.

Tijdens het concert werden twee leden van de vereniging extra in het zonnetje gezet.
Mendy ten Veen en Piet Eshuis werden gehuldigd voor hun 25-jarig lidmaatschap van de vereniging. Naast actief orkestlid is Mendy al vele jaren leidster van de blokfluitgroep. Als penningmeester maakt ze al meer dan twaalf jaar deel uit van het bestuur. Piet Eshuis is ook al jaren actief voor de vereniging. Zo heeft hij zich als orkestlid jarenlang ingezet en verzorgt hij nu wekelijks de innerlijke mens tijdens de pauzes van de orkestrepetities. Daarnaast is hij lid van het verengingsbestuur.

Uit handen van voorzitter Louis van der Walle ontvingen de jubilarissen een KNFM-spel met bijbehorende oorkonde en een bos bloemen. De vereniging hoopt nog lange tijd van deze leden te kunnen genieten!

Posted @ 03-11-2010 / 17.00 uur

Een foto uit 'den ouden doosch'

Van de familie Nowee heeft de redactie recent een groepsfoto van K&S ontvangen. Hier zijn we uiteraard heel blij mee. Op deze foto staan welgeteld twee personen die op dit moment nog steeds in ons A-orkest spelen. Het betreft Jan Posthumus en Louis van der Walle.

Graag ontvangt de redactie meer oude foto's. Voor meer info kun je contact opnemen met Steven UuldriksPosted @ 01-11-2010 / 21.00 uur

Kledinginzameling: 2340 kg!!

Dat een oproep voor de inzameling van oude kleding zoveel effect kon hebben, had de activiteiten- en ledenwerfcommissie niet durven hopen.
Door leden en mensen uit de omgeving van Losser is 2340 kg oude kleding ingezameld!

Onze inzamelpunten puilden dan ook behoorlijk uit. De opbrengst van deze actie bedraagt ruim 450 euro.
Uiteraard gaat de actie gewoon door en is nieuwe oude kleding welkom.

Posted @ 31-10-2010 / 11.30 uur

Etentje oud papierophalers

Het werk van de oud papierophalers wordt door de vereniging erg gewaardeerd. Jaarlijks wordt daarom voor deze groep een etentje georganiseerd.
Dit jaar stelde Richard Bosma zijn huis ter beschikking om gezamenlijk te eten. Er werd een overheerlijk buffet bezorgd, waar de oud papierophalers lang van hebben genoten!

Wil je ook aan zo’n heerlijk etentje deelnemen?
Hulp is altijd welkom bij het ophalen van het papier. Elke 2e woensdag van de maand vanaf 18.00 uur ben je welkom bij de containers aan de Bookholtlaan.

Posted @ 10-10-2010 / 13.30 uur

Pubquiz

Voor het eerst in de geschiedenis van K&S heeft de activiteiten- en ledenwerfcommissie een pubquiz georganiseerd.
Leden, vrienden van leden en vrienden van K&S waren uitgenodigd voor deze activiteit. Met een goede opkomst - verrassend genoeg met een zeer groot jeugdig aandeel - was het een gezellige bedoeling.

Nadat er vier groepjes waren gevormd startte de quiz. In totaal werden er tien ronden met tien vragen op de deelnemers afgevuurd. Algemene kennis, breinbrekers, kennis over K&S en allerlei andere onderwerpen kwamen aan bod.

Uiteindelijk leverde het één groep als winnaar op. Deze groep werd uiteraard gehuldigd met een certificaat en eeuwige roem. (zie foto)
Al met al een zeer geslaagde activiteit en zeker voor herhaling vatbaar.

Posted @ 02-10-2010 / 22.00 uur

Serenade De Tukkers

Zustervereniging De Tukkers uit Losser deed zaterdag 2 oktober mee aan een concours. En, bij het behalen van een eerste prijs hoort daar natuurlijk een serenade van ons bij.

De uitslag liet even op zich wachten, maar om kwart over zes kwam het verlossende bericht: met gemiddeld 86.7 punten hadden De Tukkers een dikke eerste prijs te pakken!

Hoewel niet iedereen bijeen te krijgen was, stond er toch een groep van een kleine twintig personen.
De serenade werd door De Tukkers zeer gewaardeerd.
Posted @ 19-09-2010 / 21.30 uur

Kermisconcert Elbergen (D)

De kop van het nieuwe seizoen is er goed af. Met een vliegende start heeft K&S in twee weken tijd met twee concerten het nieuwe seizoen geopend. Eerst in de muziekkoepel van Overdinkel en op zondag 19 september het kermisconcert in Elbergen, Duitsland.
Zoals waarschijnlijk bekend is dit concert de K&S tegenprestatie voor het gratis ter beschikking stellen van de kamplocatie door de burgermeester van Elbergen.

Klokslag 11 uur zette het A-orkest in met de eerste noten van "Variazioni in Blue". Vervolgens werd het programma van het koepelconcert in Overdinkel herhaald. Om 12 uur zat het er al weer op!
Helaas was het een beetje frisjes (een graad of 13), maar het was in ieder geval droog.


Posted @ 04-09-2010 / 22.00 uur

Koepelconcert Overdinkel

Met de eerste zaterdag na de K&S-zomervakantie is de vakantie ook echt definitief verleden tijd.
Eerst 's middags de gebruikelijke repetities van het B- en A-orkest. 's Avonds speelde het A-orkest direct haar eerste concert van het nieuwe seizoen. Namelijk - al bijna traditioneel - in de muziekkoepel van Overdinkel. Om half acht werd geopend met 'Variazioni in Blue'. Rond negen uur werd met 'High Spirits' afgesloten.

Met een lekker nazomeravondje en ook nog redelijke publieke belangstelling mag K&S terugkijken op een geslaagde avond.


Posted @ 01-09-2010 / 11.00 uur

Kamp 2010

In het weekend van 27 tot en met 29 augustus is de jeugd van K&S weer op kamp in Elbergen (Duitsland) geweest. Vrijdag tegen half zeven vertrok de stoet met auto's richting kamplocatie.

Het weer was gedurende het kampweekend nogal wisselvallig. Gelukkig kunnen op de locatie zowel binnen als buiten activiteiten gedaan worden. Wat dat betreft heeft het kamp niet geleden onder de regenbuien.

Met vele soorten spelletjes, een kampvuur, een bonte avond en tot tweemaal een barbecue was het weer een geslaagd kamp!
Iedereen - zowel deelnemers als organisatoren - worden bedankt voor een super-weekend!

Uiteraard zijn er ook foto's gemaakt! Klik op de foto hiernaast en je komt bij het fotoverslag.

Posted @ 10-07-2010 / 21.30 uur

Seizoensafsluiting

Met een zomerconcert door het B-orkest en de blokfluitgroepen heeft K&S het seizoen 2009/2010 afgesloten. In eerste instantie werd gedacht aan een buitenconcert bij het clubgebouw, maar met een temperatuur hoger dan dertig graden werd dit onverantwoord. In het clubgebouw was daarbij relatief koel.

Om 15.30 zette het B-orkest het eerste muziekstuk in. Afwisselend met de blokfluitgroepen werd een leuk programma afgewerkt. Hierna was het tijd voor een ouderwets goede en gezellig barbecue-feest.

Al met al een prettige dag! Bij deze wenst de redactie iedereen een prettige zomervakantie.
Maarrrr............... aanstaande woensdag nog wel even oud papier ophalen!!

Posted @ 23-06-2010 / 9.30 uur

Instrumentenvoorlichting

Recent hebben Louis van der Walle en Frans ten Veen een bezoek gebracht aan de basisschool De Martinus in Losser. In het kader van de instrumentenvoorlichting gaven ze kinderen de kans in aanraking te komen met diverse muziekinstrumenten.

Alle Losserse muziekvereningen hebben op deze manier één of meerdere scholen bezocht.

Zoals op de foto hiernaast is te zien, werd er goed uitgeprobeerd! Hopelijk levert dit Losser weer een aantal nieuwe muzikanten op. Want wees nu eerlijk, die hebben we toch nooit te veel?Tevens ontvingen we nog een verslagje van de kinderen:
Hallo allemaal
We hebben muziek gehad op school dat was erg leuk.
We kregen les van Siebrig.
Dat is een leuke muzieklerares.
Ze nam vaak instrumenten mee.
Dan mochten wij er op proberen.
Dat was ook heel leuk.
We mochten op alle instrumenten.
die ze mee had genomen.
sommige waren best moeilijk

groetjes
Marlon Snijders
Tim Overbeek


Posted @ 14-06-2010 / 20.30 uur

Duo-concert met Excelsior Lonneker

Als logisch vervolg op het gezamenlijke concert vorig jaar met o.a. Excelsior Lonneker in Enschede werd op zondag 13 juni in Losser het duo-concert gehouden. Lonneker beet het spits af met een aantal leuke muziekstukken. Dit ging van rustige muziek, naar Latijnse muziek en om vervolgens te eindigen in filmmuziek van Shrek en de Pirates of the Carribean.

Na de pauze was het de beurt aan het A-orkest van K&S. De volgende nummers werden gespeeld:
- St.Thomas Coral
- Antartica
- El Meu Iaio
- The Mask of Zorro
- American Graphity
Daarna speelden beide orkesten samen "Music Makes Friends" en "Arsenal".

Na afloop werd er - uiteraard - in het clubgebouw nog even "geëvalueerd".
Unaniem werd besloten dat het een geslaagd concert was!

Posted @ 12-06-2010 / 21.30 uur

Inhalen Losserse Vierdaagse

Eén van de jaarlijks terugkerende activiteiten is het inhalen van de Losserse Vierdaagse. Op zaterdagmiddag 12 juni was het weer zo ver. Ditmaal met een aantal debutanten: Laura, Anne, Lisa, Nicol en Minke!

Om het de debutanten op straat niet onnodig moeilijk te maken is recent het marsenboekje opnieuw ingericht. Een aantal lastige nummers zijn verdwenen en een aantal toegankelijke nummers zijn toegevoegd.

Met gepaste trots liet K&S van zich horen!

Posted @ 06-06-2010 / 11.00 uur

Open dag muziekschool Losser

Het B-orkest van K&S heeft zaterdagochtend 5 juni een optreden verzorgd tijdens de open dag van de Losserse muziekschool. Met een viertal muziekstukken heeft het orkest zich goed weten te verkopen.

Ook was K&S aanwezig met een stand. Een aantal leden deelde flyers en snoepzakjes uit en gaf antwoorden op vragen van bezoekers. Hoewel de opkomst wat aan de magere kant was, was het belangrijk dat K&S wel aanwezig was.


Posted @ 30-05-2010 / 17.00 uur

Cultureel Festival 2010

Zondag 30 mei rond het middaguur trad het A-orkest van K&S op tijdens het Losserse Cultureel Festival. In het Openlucht Theater zaten de muzikanten droog en het publiek in de regen.....

Met de volgende nummers heeft K&S weer goed van zich laten horen:
- Capriccio (Frigyes Hidas)
- The Doors in Concert (Paul Murtha)
- Mask of Zorro (Ton van Grevenbroek)
- American Graphity (Naohiro Iwai)

In vergelijking met de rest van de culturele groepen (dans, zang en collega orkesten) heeft K&S met het weer redelijk gemazzeld. Iedereen bedankt voor de inzet!Posted @ 26-05-2010 / 11.30 uur

Brand in container oud papier

"Vrijdagnacht 14 mei heeft er op de parkeerplaats aan de Bookholtlaan een brand in een container gewoed. De met oud papier gevulde container had de hele nacht gebrand en werd pas 's ochtends ontdekt. De brandweer is lang bezig geweest met het blussen. De oorzaak van de brand is onbekend."

Het lijkt er op dat K&S weer eens te maken heeft gehad met vandalisme.....Posted @ 16-05-2010 / 11.00 uur

WK-voetbal poule

De K&S-voetbalpoule voor het wereldkampioenschap in Zuid-Afrika is uit. Uiteraard willen we zoveel mogelijk deelnemers. Download via de bovengenoemde link het invulblad en lever deze in bij één van de volgende personen: Jan Posthumus, Michèlle Supèr, Ada Uuldriks, Alwin Wullink. Klik hier voor de spelregels!

Aan het eind van elke speelronde wordt op deze website een tussenstand gepubliceerd.

Veel voetbalplezier! Eenmaal zal Nederland de kampioen zijn....!Posted @ 10-04-2010 / 21.30 uur

Uitje naar dierentuin Rheine

De activiteiten- & ledenwerfcommissie heeft op zaterdag 10 april een uitje georganiseerd naar de dierentuin van Rheine (Duitsland). Zesentwintig kinderen en negen begeleiders vertrokken om kwart voor negen vanaf het clubgebouw.

Eigenlijk is er een heel verhaal te schrijven, maar klik op de foto hiernaast en je krijgt een goede indruk van een geweldige dag.
Iedereen heeft super genoten en de complimenten gaan naar de activiteiten- & ledenwerfcommissie.

Posted @ 28-03-2010 / 18.00 uur

Palmpasenoptocht Hengelo (o)

Zondag 28 maart hebben de marcherende leden van K&S mee gelopen met de palmpasenoptocht in Hengelo. Om kwart over elf 's ochtends (zomertijd!) vertrokken de muzikanten richting het Hengelose ziekenhuis.

In Hengelo aangekomen verzamelden K&S en de optochtlopers zich aan de achterzijde van het ziekenhuis. Om twaalf uur vertrok het gezelschap voor een korte wandeling door de wijk. Het was voor de 64e keer dat deze tocht werd georganiseerd. Dit jaar voor het eerst dus met K&S.

Na afloop was in het ziekenhuis gelegenheid tot het nuttigen van een kopje koffie of thee met een overheerlijke krentenwegge.

Wat K&S betreft staat de club in 2011 weer in Hengelo!Posted @ 21-03-2010 / 11.30 uur

Jeugdorkestenfestival op 20 maart (verslag)

Zoals bekend organiseerde de Losserse muziekschool een jeugdorkestenfestival op zaterdag 20 maart. (zie vorige nieuwsbericht)

Het werd een lange muzikale dag voor de leden van het B-orkest en de blokfluitgroep. Om half vier begon de repetitie in het clubgebouw. Om half vijf zat deze er op en was het tijd voor een (of twee of ...) broodje met knakworst. Deze werden gretig geconsumeerd. In afwachting van het vertrek werd het een gezellige bende. Eerst in het clubgebouw en later ook buiten - het was immers lekker zacht weer - werd er met elkaar gepraat, gestoeid en gedonderjaagd. Een stukje ontspanning ter voorbereiding op de komende (spannende) prestatie.

Bij de muziekschool aangekomen werd het orkest naar de kleedruimte gedirigeerd en ontstond er toch een licht nerveuze stemming. Niet verwonderlijk, want het was voor de meeste muzikanten de eerste keer dat ze als orkest zijnde beoordeeld zouden worden. Vervolgens ging iedereen naar de inspeelruimte voor de laatste voorbereidingen. Daarna gebeurde waarvoor K&S was gekomen: op het podium muziek maken!

Al met al kan er gesproken worden van een zeer geslaagde middag. Het was muzikaal, het was gezellig, er ontstonden nieuwe contacten tussen blokfluiters en B-orkest muzikanten. Kortom: een win-win-win-situatie!

Klik hier of op de foto rechts voor een fotoverslag 1 van deze bijzondere dag.Toevoeging @ 22-03-2010 / 22.30 uur
Via de website van de muziekschool zijn ook nog een hele reeks foto's geplaatst.
Klik op de foto links of hier voor fotoverslag 2.
De credits zijn voor Niels Riekert!Posted @ 14-03-2010 / 21.00 uur

Jeugdorkestenfestival op 20 maart (aankondiging)

Zaterdag 20 maart organiseert de Losserse muziekschool een jeugdorkestenfestival.

Het B-orkest neemt deel aan dit festival, waarbij het wordt beoordeeld door een professionele jury. Tijdens het optreden wordt ook de blokfluitrock gespeeld, waaraan ook de blokfluitleerlingen deelnemen. De deelname is een spannende gelegenheid: velen hebben nog nooit deelgenomen aan een festival. Bovendien hebben vier leden van het orkest pas sinds september 2009 muziekles en nemen blokfluitleden deel die slechts enkele maanden les hebben.
K&S gaat de uitdaging aan en nodigt u uit hierbij aanwezig te zijn.

U bent van harte welkom het B-orkest te steunen tijdens dit festival.

Het festival start om 16.00 uur in muziekschool De Sleutel te Losser. Om 18.00 uur is het de beurt aan Kunst & Strijd, om 19.00 uur volgt het juryrapport.

Graag tot 20 maart.Posted @ 14-02-2010 / 22.00 uur

Carnaval 2010

Losser 13 februari
Onder winterse omstandigheden - dus met sneeuwbuien en een temperatuur van net boven het vriespunt - hebben 30 K&S'ers de Losserse carnavalsoptocht gelopen. Met startnummer 19 liep de groep mooi aan het begin van de tocht. Dit betekende relatief weinig oponthoud en dus lekker op tijd terug in het clubgebouw. Daar werd met volle teugen genoten van een broodje knakworst of gehaktbal.

Gronau 14 februari
Een dag later stond dezelfde groep in Gronau. De temperatuur was nog lager.... De optocht was dus best pittg. Helemaal voor de 'eerstejaars' lopers. Gelukkig bestaat K&S uit echte bikkels! Met startnummer 53 liep K&S ergens in het midden van de optocht. Dus regelmatig stilstand. Gelukkig maakte iedereen er een gezellige boel van.

Klik op de foto voor een fotoverslagje van Gronau.Posted @ 06-02-2010 / 21.30 uur

Oude kleding

Donderdag 4 februari is er weer een lading oude kleding opgehaald bij Ada & Steven Uuldriks.
Deze keer bedroeg het gewicht 650 kilo!!!

Dat levert de club toch weer een kleine 100 euro op. We blijven dus doorgaan en nieuwe oude kleding(!) blijft welkomPosted @ 18-01-2010 / 20.30 uur

Vlooienmarkt - Hengelo

De activiteiten- en ledenwerfcommissie vonden het weer tijd worden deel te nemen aan de vlooienmarkt in de EXPO hal in Hengelo. Diverse leden hebben spullen ingezameld en Jassies stelde de aanhanger ter beschikking.

Zondagochtend 17 januari ging al vroeg de wekker, zodat op tijd richting Hengelo vertrokken kon worden. Door de sneeuw en gladheid liep dat iets vertraging op, maar uiteindelijk waren Jan, Rianne, Alwin en Ada dan toch rond 7.30 uur in Hengelo. Het uitladen en uitstallen van de spullen verliep soepel, de verkoop kon beginnen!

Helaas waren het deze dag vooral kijkers en weinig kopers.. ook diverse collega-verkopers hadden deze ervaring. De mensen die ook op zaterdag hadden verkocht, vertelden dat het die dag veel beter was geweest…
Helaas voor ons. Maar goed, uiteindelijk hebben we toch voor ruim 100 euro verkocht. Dat betekent een winst van 50 euro (i.v.m. kosten voor kraamhuur). Elk tientje is er één denken we maar.

Inzamelaars en verkopers, bedankt!!Posted @ 10-01-2010 / 17.00 uur

Nieuwjaarsconcert

Op zondagochtend 10 januari waren alle onderdelen van K&S present in cafe 't Raedthuys in Losser. Het was namelijk tijd voor het - inmiddels bijna traditionele - nieuwjaarsconcert.

Om 11 uur trapten de muzikanten van het B-orkest af. Diverse optredens van dit orkest en de verschillende blokfluitgroepen zorgden voor een wisselend eerste deel van het programma.
Daarna was het A-orkest aan zet. Traditionele nieuwjaarsconcert nummers, zoals 'Auf der Jagd' en de 'Radetzky marsch' werden afgewisseld met lekker in het gehoor liggende muziekstukken als de 'Herp Albert Selection' en 'Kalinka'.

Het was weer een uiterst gezellige ochtend met leuke muziek.
Een goed begin van 2010!!Posted @ 30-12-2009 / 19.30 uur

Oliebollen- en kniepertjesactie 2009

Het zijn inmiddels bekende taferelen op 30 december. Louis, Alwin en Ada waren al vroeg uit de veren om de voorbereidingen voor de jaarlijkse oliebollen- en kniepertjesactie te treffen. Jan was ziek maar werd vervangen door Meta.
Zodra er gebakken kon worden, werkte iedereen flink door om op tijd beslag klaar te hebben, de eerste oliebollen te testen, oliebollen in zakken te doen en bestellingen klaar te maken. Vanaf 13.00 uur kon er worden gerekend op een team bezorgers: Danny, Michael, Rianne, Jacky, Romé, Marte, Rhea en Steven. Zij hebben ervoor gezorgd dat de bestellingen netjes werden afgeleverd.

Verkopers en alle helpers bedankt voor jullie inzet!
Dankzij jullie hebben we een opbrengst van een kleine 300 euro kunnen behalen.