Archief 2009

Posted @ 30-12-2009 / 19.30 uur

Oliebollen- en kniepertjesactie 2009

Het zijn inmiddels bekende taferelen op 30 december. Louis, Alwin en Ada waren al vroeg uit de veren om de voorbereidingen voor de jaarlijkse oliebollen- en kniepertjesactie te treffen. Jan was ziek maar werd vervangen door Meta.
Zodra er gebakken kon worden, werkte iedereen flink door om op tijd beslag klaar te hebben, de eerste oliebollen te testen, oliebollen in zakken te doen en bestellingen klaar te maken. Vanaf 13.00 uur kon er worden gerekend op een team bezorgers: Danny, Michael, Rianne, Jacky, Romé, Marte, Rhea en Steven. Zij hebben ervoor gezorgd dat de bestellingen netjes werden afgeleverd.

Verkopers en alle helpers bedankt voor jullie inzet!
Dankzij jullie hebben we een opbrengst van een kleine 300 euro kunnen behalen.Posted @ 20-12-2009 / 19.30 uur

IJskoude kerstmarktOndanks fikse sneeuwbuien en een maximum temperatuur van om en nabij de vijf graden vorst, hebben de leden van zowel het A- als B-orkest op zondag 20 december in het Losserse centrum gespeeld. Ondernemend Losser had deze dag namelijk kosten noch moeite gespaard om van deze middag een geslaagde middag te maken. Echter, op de weergoden had men geen invloed...

Het was de bedoeling dat er van 14.30 uur tot 16.30 uur gemusiceerd zou worden. Echter, na drie kwartier spelen was of menig muzikant verkleumd of het instrument bevroren. Doorspelen was geen optie meer en dus werd besloten te stoppen.

K&S heeft zich van de goede kant laten zien: er was inzet en wil.
Van de kou was echter niet te winnen.
Posted @ 29-11-2009 / 19.00 uur

Sinterklaasconcert 2009

Vol verwachting klopte menig hart......... zou Sinterklaas en z'n maten ook dit jaar K&S weer aandoen. Ja hoor, op zondagmiddag 29 november was het weer zover. Tijdens het Sinterklaasconcert was ook de Goedheiligman aanwezig.

Met een mooi versierd clubgebouw, dat goed gevuld was met muzikanten én publiek, was de sfeer optimaal. Het B-orkest, onder leiding van Frank Uuldriks, slingerde als eerste de muzieknoten door het clubgebouw. Het duurde niet lang of er vlogen al weer andere noten door de lucht: pepernoten wel te verstaan!
Hoewel het programma nog niet toestond dat de Zwarte Pieten al binnen mochten komen, deden deze mannen en vrouwen niet aan een programma. Wat volgde was een 'georganiseerde' puinhoop met de nodige hilarische momenten.

Uiteraard werden de nodige kinderen naar voren geroepen om bij Sinterklaas te komen. Regelmatig volgde hierdoor een blokfluitoptreden onder leiding van Mendy ten Veen en Rianne Damhuis.
Al met al was het een reuze gezellige middag.

Er zijn ontzettend veel foto's geschoten!
Klik hier of op de foto voor een foto-verslag.
Posted @ 22-11-2009 / 19.00 uur

Serenade voor Concordia, Overdinkel

Zondagmiddag 22 november bracht K&S spontaan een serenade bij zustervereniging Concordia uit Overdinkel. Concordia was deze dag namelijk op concours in Enschede geweest en heeft hierbij zeer goed gepresteerd. Ruim 85 punten gemiddeld en dat betekent promotie naar de vierde divisie.

Doordat er nogal wat K&S'ers bij Concordia invielen was met een kleine belronde snel te organiseren dat er een enigzins verantwoorde serenade gebracht kon worden.
Uit de enthousiaste reacties bleek duidelijk dat deze serenade zeer gewaardeerd werd.
Posted @ 22-11-2009 / 19.00 uur

Polo-shirt voor B-orkest

De ledenwerf- & activiteitencommissie heeft poloshirts laten bedrukken. Deze zijn bestemd voor de leden van het B-orkest om hiermee tijdens optredens beter als orkest herkenbaar te zijn.

De polo wordt straks gedragen bij ieder optreden van het B-orkest samen met een blauwe spijkerbroek.
Het eerst volgende optreden is al op 29 november tijdens het Sinterklaasconcert.
Posted @ 20-11-2009 / 21.30 uur

Oliebollenactie

Het einde van het jaar komt weer in zicht en het is voor de activiteiten- en ledenwerfcommissie dus weer tijd om met de oliebollen- en kniepertjesactie te beginnen. Als je geïnteresseerd bent en een bestelling wilt plaatsen, klik dan hier voor het bestelformulier en alle informatie.
Posted @ 15-11-2009 / 21.00 uur

Mooie samenwerking Concordia en Kunst & Strijd

Dat de muziekverenigingen Concordia uit Overdinkel en Kunst & Strijd uit Losser het goed met elkaar kunnen vinden, staat vast. Beide A-orkesten hebben al eerder onder leiding van dezelfde dirigent (namelijk Edwin Küpers) gestaan. Ook op dit moment is dat het geval; beide A-orkesten worden geleid door Frank Uuldriks. De leden van de verenigingen helpen elkaar ook regelmatig ‘uit de brand’ als er onderbezetting in het orkest is bij bepaalde muziekstukken. Over en weer spelen leden dan graag bij de andere vereniging mee. Genoeg redenen dus om gezamenlijk een concert te houden.

Zaterdag 14 november was het zover. Om 20.00 uur begon Concordia in de Martinusker met Jupiter Hymn. Na dit inspeelwerk kwamen de werken PC Suite en Festa Paesana aan bod. Beide muziekstukken worden op zondag 22 november tijdens het KNFM-concours in Enschede gespeeld. Om te laten horen dat de vereniging ook marsen kan brengen, werd tot slot van het optreden de Instant March gespeeld. Een samenvoeging van 45 marsen, met de taak aan het publiek deze allen te herkennen.

Na een korte pauze was het de beurt aan het A-orkest van Kunst en Strijd. Na Hymnus Pastorale als inspeelwerk, stond Xenia Sarda op het programma. Een 15 minuten durend werk, met veel ‘gevaarlijke’ delen waar slechts enkele instrumenten te horen zijn. Na dit technisch hoogstandje was het de beurt aan wat lichtere muziek met Marche Americana en diverse bekende nummers in het werk Flower Power. Na de nodige bedankjes richting dirigent en ladyspeaker, kon het publiek nog een keer genieten van de muziek met werk van de popgroep Queen. Met een goed gevoel kon het publiek naar huis met de klanken van melodieën uit Bohemian Rhapsody, I want to break free of Crazy Little Thing called Love. Concordia en Kunst & Strijd hebben nog tot in de late uurtjes nageborreld.

Het volgende optreden van Concordia is op zondag 22 november op het concours in het Enschedese muziekcentrum. Voor Kunst & Strijd staat op 29 november een Sinterklaasconcert in hun eigen clubgebouw, ’t Bloashoes, op het programma. Op zondag 10 januari zijn zij te horen in café ’t Raedthuys met een nieuwjaarsconcert. Een gezamenlijk concert van Concordia en Kunst & Strijd staat ook al gepland. Op 13 juni 2010 wordt ’s middags in de Martinuskerk opnieuw samen opgetreden; dit keer met aanvulling van Excelsior uit Lonneker.Posted @ 30-10-2009 / 23.45 uur

Leden K&S lossen moord op

Vrijdagmiddag om 15.00 uur is de heer L.Yk dood gevonden.
Leden van K&S kregen 's avonds het verzoek het rechercheteam te versterken.

Maar liefst 45 hulp-rechercheurs hadden zich aangemeld om de moordernaar te vinden. In groepen werden ze naar de moordlocatie gebracht. Daar waren diverse aanwijzingen te vinden. Vervolgens werd een wandeltocht langs de verdachten gehouden.
De verdachten waren:
- dhr. Z. Waaistok
- mevr. R. Yk
- mevr. S. Pijker
- dhr. B. Uurman

De beste rechercheurs konden de naam van de moordenaar aan het einde van de tocht noemen. De winnende groep kreeg een taart als prijs. Na afloop van de tocht was het tijd voor een hapje en een drankje. Ondanks de soms angstige blikken, was het vooral een gezellige avond!

KLIK HIER OF OP DE FOTO VOOR EEN FOTOVERSLAG!!!!


Oh ja, de moordenaar was mevrouw R. Yk (de echtgenote van het slachtoffer)

Posted @ 07-10-2009 / 21.30 uur

Data oud papier 2010

Zoals bekend haalt K&S maandelijks oud papier op. Zo ook in 2010. Hieronder de data voor volgend jaar.

Klik op het pamflet (de afbeelding) voor een vergroting.


Posted @ 20-09-2009 / 21.00 uur

Kermisconcert Elbergen

Op zondagochtend 20 september heeft het A-orkest in Elbergen (Duitsland) op de kermis gespeeld. Een schiettent, een draaimolen, een Bratwurst-tent en het belangrijkste.... de biertap. Dat zijn de belangrijkste ingrediënten voor deze kermis.

Met prachtig nazomerweer en redelijke temperaturen kwam K&S zeker niet van een koude kermis thuis!
Sterker nog: de uitnodiging voor 2010 ligt er al weer!

K&S heeft zich van de goede kant laten horen (en zien), waarvoor de kampcommissie het orkest ook bedankt.Posted @ 07-09-2009 / 13.00 uur

Concert Lonneker

Na slechts twee repetities sinds de zomervakantie heeft het A-orkest alweer haar eerste concert gehad. Op zondagmiddag 6 september werd in de muziekkoepel van Lonneker een luchtig concert gegeven.

Dirigent Frank Uuldriks was jarig en werd uiteraard nog even toegezongen.
Al met al een leuk en gezellig concert.Posted @ 24-08-2009 / 23.00 uur

Zomerkamp 2009

In het weekend van vrijdag 21 tot en met zondag 23 augustus vond het K&S-zomerkamp plaats in Elbergen.

Met een tweetal barbecue-sessies, twee maal een kampvuur, veel zon, hoge temperaturen en veel waterspelletjes mag dit kamp weer als zeer geslaagd beschouwd worden. Hoewel het 's nachts weer een beetje fris was, heeft iedereen het kamp weer 'overleeft'.

KLIK OP DE FOTO VOOR EEN FOTOVERSLAG!!!
Posted @ 10-08-2009 / 21.00 uur

Oud papier BBQ

Op zaterdagmiddag 8 augustus heeft het bestuur de harde kern van de oudpapier-ophalers een barbecue aangeboden.
Richard, Danny, Martin, Michael, Chris, Mendy, Jeroen, Rhea, Frans, Jan, Louis, Martijn, Alwin en Steven waren van de partij. Rianne kon helaas niet.

De ophalers hebben het zich goed laten smaken!Posted @ 10-08-2009 / 21.00 uur

Weer een jongetje!!!

Op 17 juli zijn Ada en Steven Uuldriks wederom ouders geworden van een zoon: Tom! Ada en Tom maken het helemaal goed.Posted @ 04-07-2009 / 22.00 uur

Zomervakantie!!!

Als laatste activiteit en dus ter afsluiting van het seizoen 2008/2009 vond op zaterdagmiddag 4 juli het zomerconcert in combinatie met een gezamelijke barbecue plaats.

Om half vier beet het B-orkest het spits af. Daarna wisselden dit orkest en de diverse blokfluiters elkaar af om uiteindelijk samen een tweetal nummers te spelen. Hiermee werd het muzikale seizoen afgesloten. Ondertussen waren reeds enkele knorrende magen gesignaleerd...

Rond de klok van vijf werden de barbecues aangestoken en had iedereen ruim de kans zich helemaal rond te eten! Het was weer ouderwets lekker en gezellig.

Klik hier of op de foto hiernaast voor een fotoverslag.

Prettige zomervakantie!Posted @ 21-06-2009 / 20.00 uur

Trio-concert

Op zondag 21 juni nam het A-orkest deel aan het trio-concert. Dit concert werd door Excelsior Lonneker georganiseerd en gehouden in de Prismare in Enschede. De andere muziekvereniging was Concordia Overdinkel.

K&S speelde de volgende werken:
- La Primitiva
- Land Of Legends
- Omens Of Love
- Philips Centennial March
- Lilo & Stitch
Daarnaast speelden de drie orkesten (in totaal zo'n 90 personen) gezamelijk het nummer Flashing Winds.

Al met al een leuke (vader)dag.Posted @ 21-06-2009 / 20.00 uur

Kledingactie

Donderdag 18 juni is er weer een vracht met oude kleding opgehaald bij Ada en Steven Uuldriks. De score van deze keer: 510 kilogram!

En de actie gaat gewoon door, we blijven verzamelen.Posted @ 13-06-2009 / 23.00 uur

Intocht avondvierdaagse

Traditioneel loopt K&S mee bij de intocht van de Losserse avondvierdaagse. Zo ook op zaterdag 13 juni.
Met een uiterst minimale bezetting (van 14 personen) liepen de marcherende leden op kop van de bonte stoet richting het gemeentehuis.
Iedereen heeft harder geblazen of getrommeld dan hij of zij gewend was. Hierdoor was K&S ouderwets goed te horen. Hopelijk zijn er volgend jaar meer leden aanwezig.Posted @ 07-06-2009 / 20.00 uur

Jubileumconcert Polyphonic

Op zaterdag 6 juni nam het A-orkest deel aan het jubileumconcert van gemengd koor Polyphonic. Tijdens dit concert begeleidde K&S zowel het koor als mezzosopraan Maaike Poorthuis.

K&S heeft met dit concert bewezen dat het zowel op eigen benen kan staan als het begeleiden van een zangkoor of -solist. Vooral dat laatste is misschien wel het moeilijkste wat er is.
Een compliment richting dirigent en orkest is op zijn plaats!

Tijdens dit concert speelde K&S de volgende werken:
- Pomp and Circumstances
- Voce di Donna
- d’Amour l’ardante flamme
- l’Amour est un oiseau rebelle
- Lilo and Stitch
- Bohemian Rhapsody

Al met al een knappe prestatie waar met trots op terug gekeken mag worden.Posted @ 07-06-2009 / 20.00 uur

Open dag Muziekschool

Zaterdagochtend 6 juni was vertegenwoordigd bij de open dag van de Losserse muziekschool De Sleutel. Een aantal leden bemanden het kraampje van K&S en aan het eind van de ochtend trad het B-orkest op met een mini-concert van circa 20 minuten.

K&S heeft zich laten zien en horen!Posted @ 07-06-2009 / 20.00 uur

K&S-geslaagden praktijkexamens

Dit jaar heeft K&S zeven examenkandidaten gehad voor het praktijkexamen.
En...... ze zijn allemaal geslaagd!!

A-examen
♥ Nicol Kempers (dwarsfluit)
♥ Anne Nowee (hoorn)
♥ Lisa Nowee (saxofoon)
♥ Romé Oonk (saxofoon)

B-examen
♥ Richard Bosma (bes bas)
♥ Rhea Jansen (dwarsfluit)
♥ Marte Mobach (klarinet)

Allemaal van harte proficiat!!!!Posted @ 31-05-2009 / 12.00 uur

Zaterdag 6 juni: open dag muziekschool & concert met Polyphonic

Zes juni belooft een drukke dag te worden!
's Ochtends zal het B-orkest optreden tijdens de open dag van de Muziekschool. Hierdoor vervalt de middagrepetitie van het B-orkest.
Het A-orkest speelt 's avonds mee met het jubileumconcert van zangkoor Polyphonic. Echter, 's middags is er nog wel een generale repetitie.

Klik hier voor een overzicht van het dagprogramma.Posted @ 13-05-2009 / 14.00 uur

Muziekschool Toestand (deel 3)

Een bericht vanuit de Muziekschool naar aanleiding van de protestacties de laatste tijd:

Beste Muziekvrienden,

We willen in de eerste plaats iedereen heel hartelijk danken die ons de afgelopen tijd heeft gesteund. Niet alleen gisteren, tijdens de grote manifestatie, maar ook bij de vorige acties. En niet te vergeten dank voor alle tekeningen, brieven, handtekeningen en mondelinge steunbetuigingen. HET WAS GRANDIOOS!

Het heeft helaas niet gebracht wat we hebben gehoopt, namelijk het terugdraaien van de bezuinigingen. Wel heeft het een jaar uitstel opgeleverd. En we zijn er van overtuigd dat dit mede komt door al de acties.

We zullen het komende jaar de strijd niet staken en blijven proberen het belang van ons centrum voor muziek, dans en theater te benadrukken. We hopen dat de nog in te stellen denktank (groep van wijze mannen en vrouwen) soelaas zal bieden voor 2011 en verder. We gaan er van uit dat dit zal lukken!

Nogmaals iedereen hartelijk bedankt.

Het actiecomité van “De Sleutel”
Personeel, Bestuur en DirectiePosted @ 12-05-2009 / 22.00 uur

Muziekschool Toestand (deel 2)

Om het Losserse Ombuigingsplan om te buigen hebben dinsdagavond 12 mei zeven Losserse muziekverenigingen en elf koren op het plein voor het gemeentehuis van zich laten horen. Zoals bekend betekent het Ombuigingsplan de genadeslag voor de Losserse muziekschool. Subsidies dreigen in zo'n mate verminderd te worden dat de muziekschool niet meer kan voort bestaan.

Samen met zustervereniging De Tukkers is K&S naar het gemeentehuis gemarcheerd. Gezamelijk speelden beide verenigingen de mars 'Sons of the brave'. Met de dreigende sluiting van de muziekschool werd door alle verenigingen en koren gezamelijk de mars 'Over and Out' gespeeld.

Speciaal voor deze gelegenheid was er een tekst op de melodie gecomponeerd:
Losser, Losser
Wat maak ie noe
Muziekschool taboe
Sleutel taboe
Losser, Losser
Wat maak ie noe
Muziekschool taboe
O nee, o nee, o nee

Ook Jan Riesewijk, Marietje Noordkamp en Diet Gerritsen (Van Jonge leu en oale groond) waren van de partij.

En nu maar hopen dat 't goed komt met de muziekschool...........Posted @ 12-05-2009 / 22.00 uur

4 mei: dodenherdenking

Op maandag 4 mei was het de beurt aan onze tamboers Chris en Michael Wijering voor op te lopen bij de stoet van de kerk naar het herdenkingsmonument ter nagedachtenis aan de 2e wereldoorlog. Niet het leukste om te doen, maar The Wijering Brothers hebben het netjes gedaan.Posted @ 26-04-2009 / 13.00 uur

Flashing Winds

Hierbij (4 Mb) het nummer dat tijdens het trio-concert van aanstaande 21 juni gezamelijk door alle orkesten gespeeld zal worden.Posted @ 26-04-2009 / 13.00 uur

Muziekschool Toestand

Zoals wellicht bekend ligt er een voorstel bij het gemeentebestuur om de Losserse financiën weer op orde te krijgen. Het zogenoemde ombuigingsplan. Voor de muziekschool heeft dit voorstel ingrijpende gevolgen, want de subsidies worden (als alles doorgaat) in zo'n dergelijke mate verminderd, dat sluiting van de muziekschool niet te vermijden is.
Daar zijn wij het natuurlijk niet mee eens. Reden voor sommige (bestuurs)leden om afgelopen woensdag 22 april naar het gemeentehuis te gaan ter ondersteuning van de sprekers die het niet eens zijn met de gemeenteplannen.

Komende dinsdag 28 april is er een nieuwe protestactie. Graag zie we dat zo veel mogelijk mensen vanaf 18.30 uur bij het gemeentehuis aanwezig zullen zijn. Op dinsdagavond 12 mei zal wederom een protestactie gehouden worden.Posted @ 19-04-2009 / 22.00 uur

Vossenjacht 2009

Ruim 40 kinderen werden op vrijdag 17 april verwelkomd op de door de activiteiten- en ledenwerfcommissie georganiseerde vossenjacht.

Na bijna anderhalf uur jagen op de K&S-vossen hadden alle groepen de 'buit' binnen en zat de jacht er op. Naar aanleiding van de positieve reacties kon geconcludeerd worden dat er sprake was van een groot succes.

Volgend jaar weer!


Posted @ 12-04-2009 / 23.30 uur

Paasvuur

Met een temperatuur van ongeveer 20 graden was het een heerlijke Eerste Paasdag. K&S was dit jaar weer aan de beurt het paasvuur 'muzikaal' te ontsteken. Om 19.15 uur vertrokken de marcherende leden vanaf het clubgebouw richting de Mariakerk. Vervolgens werd richting het paasvuur aan de Gildehauserweg gewandeld. Rond 20 uur werd het paasvuur aangestoken en heeft K&S nog een drietal marsen gespeeld.

Er is weer goed werk geleverd!
Posted @ 25-03-2009 / 9.45 uur

Instrumenten uitproberen

Vrijdagavond is er mogelijkheid voor de blokfluiters allerlei orkestinstrumenten uit te proberen. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Rianne Damhuis of Mendy ten Veen.

Zoals bekend is het de bedoeling dat de blokfluiters na een tijd overstappen op instrument dat gebruikt kan worden in het A- en B-orkest. De repetities van deze orkesten zijn op de zaterdagmiddag.Posted @ 14-03-2009 / 22.30 uur

Spaarlampenactie

Spaar het milieu en bespaar kosten en energie!
Binnen twee jaar tijd is heel Europa verplicht over te gaan op spaarlampen.
De activiteiten- en ledenwerfcommissie biedt daarom vele soorten spaarlampen waarmee je de vereniging steunt.

Ieder lid heeft inmiddels de flyer met de bestellijst ontvangen. Mocht het zijn dat je een nieuwe bestellijst nodig hebt, dan is deze hier te vinden.Posted @ 22-02-2009 / 20.00 uur

Carnaval 2009

Het weekend van 21/22 februari was het carnvalsweekend 2009. Voor K&S uiteraard reden om zowel op zaterdag als op zondag mee te lopen in een tweetal carnavalsoptochten.

Zaterdag 21 februari was de dag van de Losserse optocht. Met startnummer 69 zat K&S behoorlijk achterin in de optocht. Direct gevolg was dat het een wel een uur duurde voordat het orkest over de startlijn ging. Het orkest was dit jaar aangevuld met een grote groep 'eerste jaars'. Jongeren die voor het eerst meeliepen in de optocht. Door alle stagnaties geen fijn debuut, want het was pas 17 uur voordat iedereen weer terug in het clubgebouw was.

Een dag later, zondag 22 februari, was natuurlijk de dag van de Gronause optocht. Met nummer 39 zat K&S bij de eerste helft van de optocht. Een prettige bijkomstigheid was dat het nog wel redelijk doorliep. Ook bij deze optocht hadden enkele jeugdigen hun carnavalsdebuut.

Gelukkig werkten de weersgoden redelijk mee. Een temperatuur rond de 6 graden en zwaar bewolkt, maar, belangrijker, het was droog!

Al met al waren het gezellige dagen en heeft K&S zich goed gepresenteerd.
Posted @ 09-02-2009 / 12.45 uur

Carnavalsrepetitie

Zaterdag 14 februari vindt de carnavalsrepetitie plaats. Deze is van 15.30 uur tot circa 16.15 uur in het clubgebouw en voor alle muzikanten die meelopen in de optochten van Losser en/of Gronau.Posted @ 18-01-2009 / 19.00 uur

Nieuwjaarsconcert 2009

Inmiddels bijna traditioneel hield K&S een nieuwjaarsconcert. Op zondagochtend 18 januari om 11 uur was café 't Raedthuys gezellig vol en begon het concert met optredens van het B-orkest en de diverse blokfluitgroepen. Als afsluiting van het jeugdige deel speelden het B-orkest en de blokfluitgroep gezamenlijk nog enkele nummers.

Helaas kon Chris Wijering niet meedoen.... Hij had andere verplichtingen (reden: zie vorige bericht). Maar, hij kon toch nog even z'n neus laten zien. K&S had dus prinselijk bezoek van de Jongerenprins Carnaval 2009.

Daarna was het A-orkest aan de beurt. Met een soort treurmars zette een deel van het koper al wandelend het begin in van "Dixieland Bash". Dit nummer, dat zich kenmerkt door diverse solostukjes op klarinet, trombone en trompet, was een perfecte start van de finale. Daarna volgde het bekende "St. Louis Blues" en met een Glenn Miller-medley volgde een logische stap op de ontstane swing-sfeer. Uiteindelijk werd afgerond met het meest tradionele nieuwjaarsconcertnummer dat er bestaat: de Radetzky Mars.

Al met al een leuk en gezellig concert.
Posted @ 11-01-2009 / 20.00 uur

Jongerenprins Chris

Niet geheel zonder trots kunnen we melden dat K&S een echte carnavalsprins met een duidelijk motto in haar midden heeft:

Leu, völ plezeer, wie goat veur Gek en Onwies te keer!


Jongerenprins Chris (Wijering)


Met Chris heeft K&S voor het eerst in haar historie een carnavalsprins. Via zijn officiële prinsenfoto laat hij ook nog weten dat hij bij K&S musiceert. Chris, gefeliciteerd met je belangrijke functie en veel plezier dit carnavalsseizoen.
Links naast Chris zien we trouwens nog een oude bekende terug op de foto: Jordy Waanders.
Posted @ 11-01-2009 / 20.00 uur

Vandalisme

Wederom is het clubgebouw 't Bloashoes ten prooi gevallen aan vandalisme....

Net zoals tijdens de periode rond de jaarwisseling 2005-2006 is ook dit jaar schade ontstaan door vermoedelijk vuurwerk. Was er destijds sprake van schade aan de ruit van de voordeur. Nu is de brievenbus totaal vernield. Geschatte schade: 75 euro.
Posted @ 04-01-2009 / 22.00 uur

Oliebollenacie

Op 30 december stond de oliebollen- en kniepertjesactie weer voor de deur. Om 7.00 uur begon de eerste ploeg bestaande uit Louis, Jan, Alwin en Ada met het bakken. Na wat startproblemen, waren aan het einde van de dag ruim 1100 oliebollen gebakken. De ruim 1100 bestelde kniepertjes waren al voor 30 december gebakken. Een mooie bestelling!

In de loop van de ochtend en middag kon de bakploeg rekenen op Michael, Danny en Rianne (en haar vader) als bezorgers. Ze stonden regelmatig voor de dichte deur, dus dat maakte het bezorgen een extra lange klus. Steven voegde zich na zijn werkdag ook toe aan de bezorgdienst en zo konden 's avonds rond koffietijd de laatste bestellingen afgeleverd worden. Het is de overweging waard om vooraf te laten betalen…

Over de opbrengst zijn we dik tevreden! Bestellers, bakkers en bezorgers: bedankt!