Welkom op de website van harmonie K&S / Wij nodigen je uit de website door te nemen om een indruk van K&S te krijgen / K&S is een kleine vereniging en kan versterking gebruiken. Hoorn, trombone, tuba / bariton, bas / soesafoon zijn ondervertegenwoordigd. Daarnaast zijn klarinetten ook meer dan welkom!
 
K&S verhuurt LED-lampjes!ledlampje
 
Geeft een buitenoptreden in het donker problemen?
Wilt u een concert met lichteffecten geven, maar hebben de muzikanten dan problemen met het lezen van de bladmuziek? Lampjes op de lessenaar bieden uitkomst en zijn bij ons voor een prima prijs te huur!
 
Vele orkesten hebben met concerten of marcheeroptredens in schemering problemen met het lezen van de bladmuziek. Lampjes op de lessenaar bieden uitkomst, maar de aanschafprijs van dergelijke lampjes is hoog. Wij bieden u lampjes die gemakkelijk op een lessenaar / harpje kunnen worden bevestigd. Geen gesjouw met elektriciteitskabels, want de lampjes werken op batterijen. De lampjes zijn buigzaam, zodat ze in elke gewenste stand gezet kunnen worden.
En de prijs? Voor slechts 2,50 euro per stuk huurt u al lampjes voor een korte periode. De batterijen inclusief reservebatterijen worden meegeleverd.
Heb je interesse in het huren van de lampjes?
Neem dan contact op met Jacky Teters.
Hieronder vind je in pdf-formaat de algemene voorwaarden en een voorbeeld-contract:
- algemene huurvoorwaarden (68 Kb)
- voorbeeld huurcontract (76 Kb)